tisdag, maj 28, 2024
spot_img

Narcos Slot – Spänning och Action i det Vilda Västern

Narcos slot är en videoslot som tar dig tillbaka till 1980-talets Medellín, Colombia där den beryktade knarkkungen Pablo Escobar härskade. Spelet är utvecklat av NetEnt och har 5 hjul och 243 vinstlinjer.

Symbolerna i Narcos slot inkluderar Pablo Escobar, Steve Murphy, Javier Peña, en flamingo, en flygplats och en bil. Spelet innehåller också specialfunktioner som Walking Wilds, Free Spins och Locked Up-funktionen.

Med Walking Wilds kan wildsymbolerna röra sig från höger till vänster på hjulen och generera fler vinster. Free Spins-omgången utlöses genom att landa tre Scatter-symboler och ger spelaren 10 gratissnurr. Locked Up-funktionen utlöses när tre eller fler Locked Up-symboler landar bredvid varandra, vilket ger spelaren chansen att vinna stora vinster.

Narcos slot är en spännande och actionfylld videoslot som tar dig med på en resa tillbaka i tiden till det vilda västern. Spelet har också en RTP (Return to Player) på 96,23%, vilket innebär att spelaren kan förvänta sig att vinna tillbaka 96,23 kr för varje 100 kr som satsas.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest Articles