tisdag, maj 28, 2024
spot_img

Bethard – En spelsida med en unik och tuff profil

Bethard är en spelsida som skiljer sig från mängden med sin unika och tuffa profil. Sajten grundades 2012 av en grupp entreprenörer med erfarenhet från spelbranschen. Målet var att skapa en spelsida som inte bara erbjöd hög kvalitet och konkurrenskraftiga odds, utan också hade en unik attityd och stil.

Bethard har sedan starten haft en stark koppling till sport och har varit sponsor för flera stora sportevenemang och klubbar. Sajten har också ett antal kända ambassadörer, inklusive fotbollsstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Andreas Granqvist. Dessa ambassadörer är inte bara ansikten utåt för Bethard, utan deltar också aktivt i utvecklingen av sajten och dess tjänster.

En annan del av Bethards unika profil är deras fokus på ansvarsfullt spelande. Sajten tar spelproblem på allvar och arbetar aktivt för att minska risken för spelberoende bland sina spelare. Bethard erbjuder verktyg för självexkludering, tidsbegränsningar och insättningsgränser för att hjälpa spelare att hålla sig inom rimliga gränser.

Sammanfattningsvis är Bethard en spelsida med en unik och tuff profil. Med sitt omfattande spelutbud, konkurrenskraftiga odds och fokus på ansvarsfullt spelande har sajten etablerat sig som en ledande aktör inom spelbranschen.

5 / 5
TOTAL SCORE
BONUS

100% upp till 100 kr

icon Spela icon Spela
Regler & villkor gäller
Endast nya kunder - 1x omsättningskrav
Regler & Villkor Gäller | 18+ | Spela Ansvarsfullt | Stodlinjen.se

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest Articles